Öppna/Stäng menyn

Funktioner

Med Open eCollaboration kan din organisation enkelt skapa möjligheter för samarbete med interna kollegor och externa samarbetspartners. Open eCollaboration är en kommunikationsplats helt i öppen källkod.

Skapa samarbeten

Du skapar själv "samarbetsrum" och bjuder in deltagare. Tillsammans kan ni omedelbart börja samverka och kommunicera effektivt.

Inlägg, kommentarer, uppgifter, filer och kalender

Alla de grundläggande funktionerna för ett effektivt samarbete finns i Open eCollaboration och ny funktionalitet tillkommer ständigt. 

Bjud in externa deltagare

Open eCollaboration har stöd för att bjuda in deltagare från den egna organisationen men också från externa organisationer. Tillsammans kan ni samarbeta över organisationsgränserna. 

Fungerar på alla enheter

Samtliga gränssnitt fungerar på alla typer av enheter. Där gränssnittet anpassas utifrån enhet.

Anpassar gränssnitt utefter typ av enhet

Gränssnitten inte bara fungerar på olika typer av enheter, funktionen i gränssnittet förändras även för att fungera så bra som möjligt utefter de förutsättningar som användarens typ av enhet har. För inte använder du telefonen på samma sätt som datorn?

Administrationsgränssnitt

Open eCollaboration kommer med ett tillhörande administrationsgränssnitt där du enkelt får en överblick över alla pågående samarbeten. Härifrån kan du administrera användarkonton, hantera samarbetsrum och se användbar statistik över applikationens användande.